Overslaan en naar de inhoud gaan

Zaalvoetbal in Veendam

Door op vrijdag, 16 maart, 2012 - 22:08

ZAALVOETBAL - In de hoofdklasse was een wedstrijd gepland, maar Winkler Prins kon geen team formeren en verloor daardoor reglementair met 5-0 van O.G.Team. De overgangsklasse is alleen nog spannend wie tweede wordt. Visser won met 5-0 van Stucadoorsbedrijf J. Meijer en Van Ringh G/S won van T.O.S. Stadskanaal met 6-3, waarvan Koudstaal drie goals maakte en dus tweede blijft. Pizza Mamma Mia won met moeite van Sandra's Hairstudio met 4-3.

In de eerste klasse won Sport-Inn met 17-0 van Broekema. Bovenin blijft het erg spannend, want nu verloor Topwark van Party Palace Rumors met 4-3. Horripilante won van de Ontmoeting met 4-1.

De tweedeklasse zal gaan tussen Draaier Schilders en Party Palace Rumors 2 en zal waarschijnlijk op 4 april worden beslist als ze elkaar treffen. Draaier won met 10-0 van Avebe en van Calker/Heikens verloor met 12-4 van FC. Titanium. Prins Elektro kreeg klop van Rainbow Events met 13-5 waarvan Abbas vijf goals maakte. Vireau Bloemen won in een spannende wedstrijd met veel moeite van de oudjes van 49 ers die aan Van Beusekom een uitstekende afmaker hadden. Want van de zes doelpunten maakte hij er vier, maar desondanks werd er met 7-6 verloren. Glasgarage 2 verspeelde in een week het kampioensschap, want nu werd er gelijk gespeeld tegen een strijdlustige Klusfabriek en Glasgarage staat nu negen punten achter met veen wedstrijd minder gespeeld.