Overslaan en naar de inhoud gaan

Stormvogels TOER en RACE slaan de handen ineen!

Door op zondag, 11 maart, 2012 - 19:23

STORMVOGELS - Veendam heeft weer een grote fietsvereniging waar iedereen terecht kan. Wil je wielrennen en deelnemen aan wedstrijden, lekker toerfietsen in groepsverband of op de atb door het veld of bos? Het kan sinds kort allemaal bij Stormvogels Veendam.

De TC Veendam (toerclub) en de WV Stormvogels (Wielrenvereniging) hebben de handen ineengeslagen en zijn samen opgegaan in de nieuwe vereniging Stormvogels Veendam. De verenigingen met een gemeenschappelijke historie waren precies 25 jaar apart actief binnen de gemeente. Vorig jaar zijn er gesprekken gevoerd en beide verenigingen zagen de voordelen van 1 grote vereniging.

Een groep enthousiaste atb-ers is sinds medio vorig jaar zeer actief en bestaat intussen uit ruim 50 actieve leden. Gezamenlijk fietsen ze elk weekend hun rondje in Borgerswold of nemen deel aan een van de vele toertochten in de regio. Binnenkort staat zelfs een atb-tocht op Ameland op de kalender.

Bedoeling is om ook een groep (fanatieke) toerfietsers bij elkaar te krijgen en de mogelijkheid te bieden in groepsverband te fietsen. Vanaf zondag 18 maart as. om 9.30 uur is iedere liefhebber welkom bij het clubhuis van de Stormvogels aan de Zuidwending. Bedoeling is dat dan de aanwezige renners worden ingedeeld op niveau en in groepsverband een leuk rondje gaan fietsen.

De race-afdeling floreert met een grote jeugdafdeling, een hele mooie groep junioren en nieuwelingen en een zelfstandige elite-ploeg.

Een prachtige ontwikkeling dus in de gemeente Veendam! Wil je meer informatie over de mogelijkheden bij Stormvogels Veendam kijk dan op www.stormvogelsveendam.nl