Overslaan en naar de inhoud gaan

Bleuprint live met BettySoo en Doug Cox

Door op woensdag, 14 maart, 2012 - 05:00

RADIO PARKSTAD - Op vrijdag 23 maart is er weer een live uitzending van het roots radioprogramma Blueprint vanuit de foyer van theater vanBeresteyn in Veendam. Deze keer met live sessies van BettySoo uit Austin en de Canadese dobro speler Doug Cox.

Zoals altijd is publiek welkom en is de toegang gratis.

Het uitzendtijdstip is van 17.00 - 19.00 uur. Via de live stream op www.rtv-parkstad is het programma live te beluisteren en verder de hele week op http://www.rootsparadise.nl/blueprint/index.php 

BettySoo en Doug Cox
BettySoo (met Koreaanse roots) brak in 2009 door met de cd Heat Sin Water Skin, die geproduceerd werd door Gurf Morlix (Lucinda Williams, Mary Gauthier). BettySoo brengt zowel verstilde songs als stevig werk en bij beide komt haar krachtige stem goed tot zijn recht; zij kan er alle kanten mee op. In 2011 kwam ze terug met de bekende Canadese dobro speler Doug Cox en hun gezamenlijk project Across The Borderline. Uit deze samenwerking kwam een live cd tot stand met een verzameling obscure maar geweldig mooie blues, folk - en country covers. De twee besloten de samenwerking voort te zetten en in maart komen ze terug met een nieuwe gezamenlijke cd die in heel Europa wordt uitgebracht door het Nederlandse label Continental Records.

http://www.bettysoo.com/
http://www.dougcox.org/
http://acrosstheborderline.org/home