Overslaan en naar de inhoud gaan

Nordic walking clinic in Borgerswold voor 50-plussers

Door op zaterdag, 10 maart, 2012 - 17:13

NORDIC WALKING - Op dinsdag 20 maart 2012 wordt er een nordic walking clinic georganiseerd in Borgerswold. De clinic is van 13.00 tot 14.30 uur en start bij de Kinderboerderij. De activiteit is bedoeld voor 50-plussers en wordt georganiseerd in het kader van de sportstimuleringsregeling, het Nationaal Actieplan Sport en Bewegen (NASB).

Gewoon lopen met stokken is natuurlijk simpel, maar om op de juiste manier te kunnen lopen met nordic walking poles is een goede techniek en ritme nodig. Op dinsdagmiddag 20 maart a.s. kunt u deelnemen aan een nordic walking clinic in Borgerswold onder leiding van Kaety Tack (Nordic Walking Centrum Oost Groningen). De clinic is bedoeld voor beginners én mensen die hun techniek wat willen opfrissen.

Kosten voor deelname aan de clinic bedragen €1,- (incl. gebruik poles). Na afloop is er gelegenheid om in theehuis ‘Het Kainholt' na te praten onder het genot van een consumptie. De consumptie is voor uw eigen rekening. We raden u aan om stevige en platte schoenen te dragen. De activiteit is onderdeel van de ‘maandelijkse sportactiviteiten' georganiseerd door team sport, gemeente Veendam in samenwerking met ouderenwerk Compaen.

Graag aanmelden uiterlijk maandag 19 maart 2012 door te mailen naar annewil.schreuder@dekompanjie.nl of te bellen met 0598-652302. Bij uw aanmelding a.u.b. doorgeven of u wel of niet over eigen poles beschikt. Meld u snel aan, want vol = vol.