Overslaan en naar de inhoud gaan
112

Auto tegen boom N366 Veendam

Door op zaterdag, 10 maart, 2012 - 11:11

N366 - Afgelopen nacht werd de brandweer van Nieuwe Pekela opgeroepen voor een autobrand na een ongeval op de N366. Een auto was door onbekende oorzaak tegen een boom geknald.

Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek het voertuig niet in de brand te staan, wel hebben ze de motorkap opengebroken en de accu losgekoppeld.

De bestuurder van het voertuig is in een ambulance onderzocht. Het ongeval vond plaats enkele honderden meters na de Veendammerpoort.


Politie Persbericht
In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 27-jarige inwoner van Stadskanaal met zijn auto tegen een boom gereden. De bestuurder reed over de N366 ter hoogte van Veendam. Hij verloor door onbekende oorzaak de macht over het stuur. De man reed door de middenberm en kwam via de andere rijdbaan in de berm tegen een boom tot stilstand. De automobilist wist op eigen kracht uit zijn auto te komen. De man klaagde over pijn in zijn borst en is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De auto moest worden afgesleept. De politie maakt een rapportage op van deze aanrijding.


Voor meer foto's, zie ons fotoalbum