Overslaan en naar de inhoud gaan

Veendam in Balans

Door op zaterdag, 10 maart, 2012 - 14:36

TAI CHI - Vanaf 20 maart 2012 kunnen inwoners van de gemeente Veendam tussen de 18 en 88 jaar op twaalf aaneengesloten dinsdagen van 12.15 uur tot 12.45 uur meedoen met Tai Chi lessen in de buitenlucht op het Beweegplein (bewegen - ontspannen - ontmoeten) achter Het Veenkompas aan het Jan Salwaplein.
Tai Chi.

Net als de Chinezen die, in parken of op pleinen, voor ze aan het werk of naar school gaan, of tussen de middag, gezamenlijk een soort gymnastiek doen. Langzame en sierlijke bewegingen, waarbij het hele lichaam in beweging is...... Dat is Tai Chi! De lessen worden gegeven door Abel Middel.
Tai Chi is goed voor de ontspanning, verbetert de circulatie van bloed en energie, je krijgt er zelfs onmiddellijk energie van, weerstandverhogend, het is goed voor je spieren, coƶrdinatie, houding, bewustzijn, en evenwichtsgevoel. Eigenlijk dus overal goed voor, maar ook vooral leuk om te doen!
Zachte kant van Veendam
Met Veendam in Balans wil de gemeente Veendam een positieve bijdrage leveren aan de beleving van Veendam en laten zien dat de stad vanuit de zachte, menselijke kant een gastvrije en open stad is, waar naast hard werken ook ruimte is voor ontspanning, balans en bewustwording. Ontdek ook die zachte kant van Veendam.

Meedoen
Dus kom heerlijk (tijdens de lunchpauze) in de open lucht werken aan conditie en innerlijke balans. Aanmelden is niet nodig! Voor informatie over Veendam In Balans kunt u contact opnemen met Anne-Margreet Drenth, mailen: annemargreet.drenth@veendam.nl of bellen t. 0598 65 2222.