Overslaan en naar de inhoud gaan

Inschrijfdag Reggefiber voor glasvezel

Door op woensdag, 7 maart, 2012 - 17:04

GLASVEZEL - Reggefiber organiseert op zaterdag 17 maart van 10.00 tot 16.00 uur een speciale glasvezel inschrijfdag op het Museumplein in Veendam. Op deze inschrijfdag kunnen inwoners van Veendam en Wildervank alles vragen over de mogelijkheden van glasvezel en het aanbod van de serviceproviders die glasvezeldiensten kunnen gaan leveren in Veendam en Wildervank; KPN, Lijbrandt, Vodafone en XS4ALL.

Informatiemarkt met serviceproviders.
Reggefiber nodigt iedereen van harte uit voor deze informatiemarkt waar men alles te weten komt over het aanbod van de serviceproviders. De serviceproviders zijn aanwezig om iedereen te woord te staan. De glasvezel inschrijfdag staat geheel in het teken van snelheid. Eén van de hoogtepunten van de informatiemarkt is dan ook de Formule 1-auto. Daarnaast zal Jody Berghuis op deze dag 2 spectaculaire optredens verzorgen.

Nog niet voor glasvezel van Reggefiber gekozen?
Glasvezel van Reggefiber komt er alleen als 30% van de huishoudens binnen het aansluitgebied van Veendam en Wildervank ervoor kiest. Kiezen betekent in dit geval dat de inwoners van Veendam en Wildervank vóór 25 maart een abonnement afsluiten bij één van de serviceproviders die internet, tv en telefonie via glasvezel aanbiedt; KPN, Lijbrandt, Vodafone of XS4ALL. Reggefiber organiseert een inschrijfdag, zodat bewoners meer te weten kunnen komen over de vele voordelen van glasvezel. Om antwoord te kunnen geven op alle vragen van bewoners, zijn ook de serviceproviders aanwezig.

Informatie en persoonlijk advies.
Voor informatie en persoonlijk advies kunnen bewoners terecht in de glasvezelwinkel. De glasvezelwinkel is gevestigd aan het Museumplein 14 in Veendam en is geopend op maandag van 13.00 tot 18.00 uur, op dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur, op donderdag van 10.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Meer informatie over glasvezel en de abonnementen van de serviceproviders is ook te vinden op eindelijkglasvezel.nl en parkstadglasveendam.nl