Overslaan en naar de inhoud gaan

Zaalvoetbal in Veendam

Door op dinsdag, 6 maart, 2012 - 09:00

ZALVOETBAL - Afgelopen week is er alleen gespeeld op maandag en woensdag en dus maar weinig wedstrijden. In de overgangsklasse deed v. Ringh G/S goeie zaken door simpel te winnen van Bareveld dat het zonder coach Tienkamp moest doen die geopereerd is aan zijn rug en dat was te zien. Want Bareveld had dit seizoen voor de eerste keer geen lijnrechter. De uitslag was 9-1 voor Van Ringh. Visser Chauffeurs won met 12-1 van Clias v/d Laan en beide teams waren niet compleet. En de mooiste doelpunt kwam van doelman Ananias van Clias.

De eersteklasse gaat een spannende einde tegemoet, want Topwark won van Sport-Inn met 6-4 en staat met een wedstrijd minder gespeeld, een punt achter Topwark.

In de tweedeklasse speelden Party Palace Rumors 2 tegen Grandcafe Rembrandt 2 en het was een spannende strijd dat werd bgewonnen door PPR met 5-4 en nog steeds meedoet om het kampioensschap. Maar dan zal Draaier Schilders wel een wedstrijd moeten verliezen, maar daar lijkt het niet op. Want Draaier won deze week tweemaal. Eerst maandag tegen FC. Titanium met 11-2 (6 doelpunten van Klooster) en woensdag werd rivaal Rainbow Events met 5-0 verslagen en ook daar maakte Klooster weer 3 doelpunten. Prins Elektro won met 5-2 van Calker/Heikens.

In de derdeklasse werd een wedstrijd gespeeld en Vireau Bloemen won van Schuur G/V met 7-1. Nieuwe teams kunnen zich inmiddels aanmelden en een is ook al binnen en willen er nog meer teams zich aanmelden moet rekening houden dat er een beperkte ruimte is.