Overslaan en naar de inhoud gaan

Veendamsche Vrouwen shoppingroute

Door op zaterdag, 3 maart, 2012 - 10:51

SHOPPINGROUTE - Op 9 maart 2012 is het zover! Dan gaat de Veendamsche Vrouwen shoppingroute van start.

Graag nodigen we u uit om deze route te beleven. U kunt bij onze Museumwinkel beginnen! We hebben een mooie aanbieding: dat is de zeefdruk ‘Italiaanse mannequin' van de bekende kunstenaar Hendrik Valk die je niet kunt laten liggen. Wees er snel bij, dan ben je verzekerd van een mooi exemplaar.

De Veendamsche Vrouwen staan voor fashion, food, art & fun. Net als u! Want ook u houdt van het goede leven met een vleugje glamour. En laat Veendam dat nu net te bieden hebben. Op 9 maart doen we daar nog een schepje bovenop. Dan rollen we letterlijk de roze loper voor u uit. Word u in de watten gelegd zoals een echte Veendamsche Vrouw verdient.

Ga even lunchen bij Croissanterie Kielman of aan het eind van de middag een heerlijke pasta eten bij Pizzeria Mamma Mia. Hotel Parkzicht heeft de hele dag door een verwenmoment voor u. Ook in deze zaken word je als een echte Veendamsche Vrouw ontvangen!

We ontvangen u graag vanaf 10.00 uur. Uiteraard kunt u op deze dag instappen wanneer u wilt.
De shoppingroute geldt dus tot sluitingstijd. Bij ons in het museum krijgt u de route mee om heerlijk verder te gaan shoppen.

We zien u graag op 9 maart a.s., dan zorgen wij voor een bijzondere dag voor u!