Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeursin buurthuis Noord-West

Door op vrijdag, 2 maart, 2012 - 12:00

Het wordt weer voorjaar en daarom wordt er op zaterdag 31 maart in Buurthuis Noord-West een gezellige tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs gehouden. Je vindt hier alles op het gebied van zwangerschap en baby- en kinderartikelen: positiekleding, babykleding, speelgoed, kinderkleding, boeken en ga maar door! Kom dus zeker even langs als je voor weinig geld de kasten van je kinderen wilt vullen! Je bent van harte welkom van 10.30-12.30 uur. Uiteraard is de toegang gratis!

Mochten de kasten van je kinderen juist te vol zijn, dan bieden wij je de mogelijkheid om spullen te verkopen. Je kunt een tafel (6 euro) of een lege plek (4 euro) reserveren. De opbrengst van de door jou verkochte artikelen is natuurlijk voor jezelf! Geen tijd of zin om zelf te verkopen, dan kun je altijd nog inbrengen. In dat geval prijs je de kleren zelf en wij zullen het voor je verkopen. Van de opbrengst is 70% voor jou!

Wil je meer informatie kijk dan op www.twinkeltjeveendam.nl/ www.kledingbeursveendam.hyves.nl of stuur een mail naar info@twinkeltjeveendam.nl

Wat: tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs