Overslaan en naar de inhoud gaan

Veendam Fanatics maandag massaal naar Emmen

Door op donderdag, 1 maart, 2012 - 12:22

Tekst Veendam Fanatics

FANATICS - Aanstaande vrijdag speelt SC Veendam eerst nog een belangrijke thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Deze wedstrijd zal om 20:00 uur beginnen in stadion De Langeleegte. Drie dagen later speelt SC Veendam een uitwedstrijd in een buitenverblijf van het Noorder Dierenpark Emmen (Unive Stadion).
De lokale driehoek heeft besloten dat de derby van aanstaande maandag geen verplichte buscombi betreft, maar wel een autocombi. Dit betekent dat er twee mogelijkheden zijn voor het vervoer naar Emmen.
Wij hopen op een vol uitvak want de club en deze selectie heeft onze steun hard nodig. Wij moeten laten zien dat Veendam leeft, Emmen moet geel/zwart kleuren in het uitvak! Verder willen we ook vragen aan een ieder die heen gaan om zijn of haar sjaal van Veendam mee te nemen! Twijfel niet, maar laat zien voor welke club je bent!

Autocombi
Mensen die voor 3 februari al een autocombi kaart hadden kunnen hier logischerwijs 5 maart ook gebruik van maken. Voor een goedkoop bedrag van 7,- euro kan je een kaart kopen voor de autocombi. Dat is tevens ook je wedstrijdkaart. Let hierbij wel op dat jij verplicht bent om je kenteken op te geven en de namen van de personen die met jou meerijden. De kaarten moeten worden opgehaald in het stadion van Veendam. Daar liggen 300 kaarten klaar voor de Veendam-supporters. Parkeren in Emmen kan vanaf 19:00 uur op P6.
Er is een afspraak gemaakt dat iedereen persoonlijk zijn of haar toegangskaart moet afhalen. Elke naam moet geregistreerd worden. De politie Emmen, die blijkbaar niets beters te doen heeft, wil namelijk op naam weten wie er komen.

Busreis SVL
Iedereen die zich heeft opgegeven voor de busreis van 3 februari, toen de wedstrijd werd afgelast, dient zich opnieuw op te geven bij de Supporters Vereniging Langeleegte (S.V.L.). De prijs voor leden van de supporters vereniging bedraagt 18,- euro. Niet leden betalen 23,- euro. Op de terug weg krijgt een ieder die mee gaat twee gratis consumpties. Er zal om 18:30 uur worden vertrokken dus iedereen, die met de bus(sen) mee gaan, word verzocht om zich rond 18:15 uur te melden in het supportershome.

Aanmelden voor deze busreis kan bij Bea Romp van de Supporters Vereniging Langeleegte via de volgende telefoonnummers: 0598-785240 of mobiel 06-36064691. U kunt zich ook aanstaande vrijdag, bij de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles, aanmelden in het supportershome.

Wanneer je nog voor de wedstrijd tegen FC Emmen lid van de supporters vereniging wordt, kun je mee voor het lage tarief. Download dan het formulier via de website www.svlveendam.nl en lever dit ingevuld in voor vertrek van de bus in het supportershome.