Overslaan en naar de inhoud gaan

Informatieavond Expert Veendam over televisiedruk bezocht

Door op woensdag, 29 februari, 2012 - 12:35

TELEVISIE - Dinsdagavond werd in de winkel van Expert aan het Prins Hendrikplein een informatieavond gehouden waar de consument uitleg kreeg over de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van televisie en internet.

Met de huidige ontwikkelingen van televisie kijken is het door de komst van al deze nieuwe technieken voor veel mensen niet meer bij te houden wat er allemaal aan extra mogelijkheden zijn om televisie te kijken.

En met alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van het internet is men in veel plaatsen al overgegaan van een coaxverbinding naar een glasverbinding of van ADSL naar glas. En zo wordt de weg vrijgemaakt voor nieuwe mogelijkheden en zullen de televisie en de computer in de toekomst niet meer bestaan maar samen worden gesmolten.

Voor Expert Veendam was dit een mooie gelegenheid om een informatieavond te houden en diverse bedrijven waren uitgenodigd om voorlichting te geven zoals leveranciers van televisies en toebehoren, maar ook kabelaanbieders en verschillende internet providers.