Overslaan en naar de inhoud gaan

Zaalvoetbal in Veendam

Door op donderdag, 23 februari, 2012 - 08:28

ZAALVOETBAL - In de hoofdklasse maakte MLS geen fout en won met 5-2 van Xelvin. In een wedstrijd die lang spannend bleef, maar in de laatste tien minuten werd beslist door MLS de overwinning ook verdiende. Rembrandt won in een leuke wedstrijd met 7-3 van Winkler Prins. MLS en Ucarcars maken samen uit wie kampioen wordt.

De overgangsklasse is alleen de tweede plaats nog spannend, wie er samen met Visser gaat promoveren. Van Ringh dat deze week niet speelde staat er het best voor om tweede te worden, maar heeft HLB Nannen en Pizza Mama Mia nog dichtbij staan. Uitslagen van deze klasse: Clias/ v.d. Laan -Glasgarage 1 0-6, Pizza Mama Mia- Stucadoorsbedrijf J. Meijer 4-3 en Bareveld- HLB Nannen 1-6.

In de eersteklasse maakten Topwark en Sport-Inn geen fout. Sport-Inn dat drie punten meer heeft dan Topwark won van DWS van der Kooi met 8-6 en had het erg moeilijk, maar topscorer Ruiter maakte hier het verschil. Topwark won met 7-0 van Euromail en PPR 1 won van NVL - dat lang stand hield - maar de conditie gaf de doorslag. De Ontmoeting verloor met 10-3 van Bijmolt dat eindelijk weer genoeg spelers had.

De in de tweedeklasse uitkomende koploper Draaier speelde maandag en woensdag, maar had daar geen last van. Maandag werd er gelijk gespeeld tegen medekoploper PPR 2 met 4-4. En een hele mooie pot zaalvoetbal met veel plubliek op de tribune. En woensdag werd Hepro helmaal kapot gespeeld door Draaier: 25-3. Waar Klooster tien keer scoorde. Rainbow Events -BMC werd 6-2 en FC. Titanium- Smurfit/Kappa werd 6-3.

In de derdeklasse won koploper Sportplein met 10-0 van Van der Veen kantoorinrichting en heeft nu tien punten meer dan Glasgarage 2, maar ook drie wedstrijden meer gespeeld. En zal de onderlinge wedstrijd waarschijnlijk het kampioenschap worden beslist, tenzij Glasgarage nog punten laat liggen. En als laatste won Van Ringh G/S won met 7-2 van Buurke Bestrating.