Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouwenspecial 'Dress to impress'

Door op dinsdag, 21 februari, 2012 - 18:24

VROUWENSPECIAL - Zaterdag 10 maart wordt er een Vrouwenspecial met het thema 'Dress to impress' gehouden in Veendam. Een dagje uit voor vrouwen van alle leeftijden - een dag met muziek - zang - workshops en theater. De vrouwen kunnen kiezen uit zeven verschillende workshops, o.a. cupcakes decoreren - een bloemdecoratie maken - kleur&stijl - schilderen - Gezin zijn is geweldig! - diverse verdiepingsworkshops.
Dan is er nog de ruilbeurs van sieraden & accessoires - lever iets in en neem weer iets leuks mee naar huis!
Voor deze Vrouwenspecial heeft ook 'Anita Pleszynski Bruidsmode Wildervank ' toegezegd om aanwezig te zijn met bruidsmode en avondkleding. Het wordt een supervrouwelijke dag, waar we van mogen genieten.
Ook lekker eten hoort bij een gezellig dagje uit en er zal een heerlijk buffet voor de aanwezige vrouwen klaar staan! Er is voldoende tijd voor ontspanning en een gezellig praatje en ter afsluiting van de Vrouwenspecial gaan we 's avonds genieten van Theater Ada Hollander, die een avondvullend programma zal brengen.

De Vrouwenspecial is een samenwerking van Baptistengemeente Veendam - Baptistengemeente Muntendam- Vrije Baptistengemeente 'de Ontmoeting' en CGKv Veendam-Wildervank.

Alle vrouwen zijn van harte welkom van 14.00-22.00 uur, locatie de Hoeksteen, Blankensteinkade 6 in Veendam.

De entree bedraagt € 7.50 - een creatieve workshop € 5,-- extra.

Meld je snel aan voor deze geweldige dag per e-mail vrouwenspecial@gemail.com en neem je buurvrouw, vriendin, zus, collega mee!