Overslaan en naar de inhoud gaan

Cabaretier Anne Jan Toonstra in vanBeresteyn

Door op donderdag, 16 februari, 2012 - 21:00

CABARET - De cabaretvoorstelling ‘Noodzakelijk Kwaad' van Anne Jan Toonstra is op zaterdag 25 februari te zien in vanBeresteyn in Veendam. De ogenschijnlijk onschuldige Anne Jan deelt rake klappen uit. In deze voorstelling haalt hij herinneringen op aan zijn jeugd en passeren verrassend herkenbare taferelen de revue. Een voorstelling met veel energie, stevige pianonummers en alles wat Anne Jan wil zeggen. Hard, zacht, vriendelijk, kwaad. En meestal verschrikkelijk leuk. Soms ook niet. Maar dat moet dan.
Anne Jan Toonstra is winnaar van zowel de jury- als de publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaretfestival en het Cameretten-festival. Tevens is hij is oprichter van stand-up comedy collectief De Hyena's.
Tijdens de voorstelling zit ook het publiek op het toneel. Een zogenaamde Toneel op Toneelvoorstelling. Hierdoor zijn er 70 plaatsen beschikbaar.

"...Zijn optreden is verpletterend knap (vijf sterren). Verrassend en origineel, snel, geestig, effectief, scherp, hard en eigentijds. Uitwaaierend laat hij je álle hoeken van het cabaret zien...Een naam om te noteren" - Jacques d'Ancona, Dagblad v/h Noorden, 2007

Reserveren voor de voorstelling die om 20.15 begint kan via www.vanberesteyn.nl. 0598-634566 of per email vanberesteyn@veendam.nl