Overslaan en naar de inhoud gaan

Imca Marina zorgt voor gezelligheid tijdens muziekspectakel Bruisen Hart in MFC de Breehorn

Door op dinsdag, 14 februari, 2012 - 22:34

BRUISEND HART - Dinsdagmiddag,  Valentijnsdag, was er voor 55 plussers van de wijk Sorghvliet in Veendam een groot muziekspektakel in MFC de Breehorn met o.a. topartiest Imca Marina.

De kaarten waren al snel uitverkocht en de zaal was dan ook tot de laatste stoel bezet. 

MFC de Breehorn is het ‘activiteitenhart' voor de wijk. In en om MFC De Breehorn worden het gehele jaar door diverse activiteiten georganiseerd. MFC De Breehorn is er namelijk voor de buurt en de buurt is er voor het MFC de Breehorn. Zorggroep Meander, Noorderpoort Veendam, Winkler Prins en Compaen werkten op 14 februari precies 1 jaar formeel samen om de sociale contacten tussen jongeren, cliënten van de Breehorn en senioren uit Veendam te stimuleren en dat werd gevierd met een optreden van Imca Marina. 

Naast dit grote muziek spektakel worden er wekelijks activiteiten, gericht op welzijn en ontspanning, georganiseerd. Onder andere een kookcafé, voetbalcafé, internetcafé en bewegen met ouderen. Ook organiseert Bruisend Hart grote activiteiten zoals een jaarmarkt, ontspanningsavonden en thema-avonden. Bij alle activiteiten die worden georganiseerd, ondersteunen de leerlingen van de beide scholen.


Voor meer foto's, zie ons fotoalbum