Overslaan en naar de inhoud gaan

50-jarige jubilarissen bij operettevereniging Veendam - Wildervank

Door op dinsdag, 14 februari, 2012 - 19:38


v.l.n.r. voorzitter Eric ten Horn met Marie Knol en Gé Kooistra

OPERETTE - Onlangs zijn Gé Kooistra en Marie Knol, lid van de van de operettevereniging Veendam-Wildervank, tijdens een verenigingsavond in het zonnetje gezet vanwege hun halve eeuw lidmaatschap bij de actieve verenging.

Een bijna ongekende en geweldige mijlpaal voor Marie Knol en Gé Kooistra die beiden bij de OVW nog steeds wekelijks van de partIJ zijn en zingen in het koor. De beide dames hebben zich op diverse fronten vele jaren ook extra ingezet en verdienstelijk gemaakt bij de vereniging en zij ontvingen dan ook uit handen van voorzitter Eric ten Horn de gouden boogspeld.

De operettevereniging is nu ook druk met de voorbereidingen van de komende operette Saison in Salzburg (‘Salzburger Nockerln') van Fred Raymond, waarvan de opvoering is op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 maart in Cultuurcentrum vanBeresteyn. In een werkelijk schitterend Oostenrijkse decor zult u prachtige melodieën horen, een luchtig verhaal en de bekende romantiek heeft weer de overhand. Een heerlijke voorstelling die u beslist niet mag missen.

Kaarten vanaf heden dagelijks in de voorverkoop bij cultuurcentrum vanBeresteyn in Veendam.