Overslaan en naar de inhoud gaan

Henk Eising krijgt gemeentepenning van verdienste

Door op dinsdag, 24 januari, 2012 - 07:00

GEMEENTEPENNING - Maandagavond tijdens de nieuwjaarsvisite van de SC Veendam kreeg de heer Henk Eising uit handen van burgemeester Meijerman de gemeentepenning overhandigd. Sinds zijn aantreden als directeur in juni 2010 heeft de heer Henk Eising veel inzet getoond om de BV/SC Veendam door een moeilijke tijd heen te loodsen. Het college heeft daarom besloten om de heer Eising de penning van verdienste toe te kennen.

Sinds zijn aantreden bij de BV/SC Veendam heeft de heer Henk Eising veel betekend voor de club. Naast zijn inzet om huidige sponsoren te behouden wist hij ook nieuwe sponsoren aan te trekken. Daarnaast heeft hij onder meer gekeken wat er juist gedaan kon worden voor de Veendammer samenleving.

De Rabobank Stad en Midden Groningen heeft de sponsorovereenkomst met SC Veendam met drie seizoenen verlengd. Daarnaast worden Rabo Jeugdclinics in de regio georganiseerd. Ook wordt de aloude penaltybokaal voor amateurverenigingen nieuw leven in geblazen. Dit onder de naam Rabo Penaltybokaal. In mei 2011 heeft de heer Henk Eising weten te bewerkstelligen dat Groningen Seaports zich als tweede compagnon aan heeft gesloten bij het Kolonistenplan van SC Veendam.
De bovengenoemde verdiensten zijn slechts enkele concrete voorbeelden sinds het aantreden van de heer Henk Eising in juni 2010. Daarmee kan wel worden vastgesteld dat hij in relatief korte tijd veel voor de BV/SV Veendam heeft betekend en de samenleving van Veendam.


Voor meer foto's, zie ons fotoalbum