Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuw logistiek centrum in Veendam

Door op zaterdag, 21 januari, 2012 - 07:33

LOGISTIEK CENTRUM - Logistiek dienstverlener BJJ Logistics BV uit Veendam en de Wim Bosman Groep te 's Heerenberg gaan met ingang van 1 februari 2012 een partnership aan op het gebied van geïntegreerde warehousing en Europese pallet distributie. Vanuit de nieuwe locatie van BJJ Logistics B.V. aan de Billitonweg in Veendam zullen de relaties in provincie Groningen worden bediend.
De no-nonsens mentaliteit alsmede de bekendheid in de regio van BJJ Logistics B.V. en de ambities van de Wim Bosman Groep hebben er toe geleid dat beide partijen voor deze samenwerking hebben gekozen.

Door deze alliantie ontstaat er een netwerk dat voor verladers tal van voordelen biedt.
1 locaal aanspreekpunt; optimale kwaliteit; korte looptijden; concurrerende tarieven; dagelijkse vertrekken van en naar alle landen in Europa. Opdrachten kunnen online worden aangemeld, voor dat er geboekt kan worden krijgt men de totale kosten in beeld, zie www.transportopdracht.nl.
BJJ Logistics B.V. is sinds 2002 actief in de logistieke dienstverlening . Wegvervoer, lucht- en/of zeevracht, samen wordt de beste oplossing gekozen. Op de nieuwe locatie beschikt BJJ Logistics B.V. over een warehouse van 6.000 m2. BJJ Logistics B.V. is ondermeer eigenaar van dePakketShop.nl en TransportOpdracht.nl.

De Wim Bosman Groep is een logistiek dienstverlener met een wagenpark van meer dan 1500 voertuigen en een sterk netwerk. Begonnen in 1963 beschikt de Wim Bosman Groep inmiddels over meer dan 45 jaar ervaring in de transport en de logistiek.