Overslaan en naar de inhoud gaan

Koffieplein en Evenementenplein zetten vrijwilligers Meander in het zonnetje

Door op vrijdag, 20 januari, 2012 - 14:23

VERRASSING - Woensdagavond heeft Fred van Loenen namens koffieplein en compagnon Jeroen Smit namens Evenementenplein Veendam B.V. alle vrijwilligers van Verpleeghuis Meander verrast met een vers gebrande pakje koffie voorzien van 2 entreekaarten voor 100% FEEST!

'Elk jaar doen wij iets extra's voor de omgeving. Zo is vorig jaar de voedselbank van 100 kilo koffie voorzien en dit keer dragen wij de vrijwilligers van verpleeghuis Meander een warm hart toe, omdat het heel moeilijk is om vrijwillligers te krijgen en te behouden in de zorg'.

Koffieplein is een internetwinkel waar je online (www.koffieplein.nl) koffie en espressomachines kunt bestellen en Evenementenplein Veendam B.V. (www.evenementenpleinveendam.nl) is een evenementenbureau die personeelsfeesten, themafeesten, sportevenementen, beurzen en muziekevenementen organiseren voor bedrijfsleven en particulier!

Beide bedrijven zijn m.i.v. 1 januari gehuisvest in het nieuwe kantoorpand aan de Billitonweg 15 in Veendam waar ook Inkotra en Stichting Fair Trade Products Europe kantoor houden.