Overslaan en naar de inhoud gaan

Moekotte Veendam sponsor Flash Meisjes B1

Door op maandag, 16 januari, 2012 - 23:45

Tekst: Flash

VOLLEYBAL - De Veendammer vestiging van Moekotte is sponsor geworden van het meisjes B1 team van volleybalvereniging Flash uit Veendam. Dit team speelt in de hoofdklasse van de regio Noord van de Nederlandse Volleybalbond en staat op een keurige 5e plaats. Afgelopen zaterdag presenteerde het team zich in de nieuwe gesponsorde kleding. Ook in de nieuwe kleding hebben de Flash-meisjes een prima prestatie geleverd. Er werd overtuigend gewonnen van vc Grijpskerk.

Moekotte Veendam is onderdeel van de Moekotte Engineering en Installatie Groep en heeft zich in korte tijd o.a. ontpopt tot één van de belangrijkste spelers voor het onderhoud en de nieuwbouw van brug- en sluis-installaties en de waterzuiveringsinstallaties in het Noorden van het land. Ook in de zetmeelindustrie is Moekotte zowel nationaal als internationaal werkzaam als installateur.

Op de foto staan:
Achterste rij: Corrie Eleveld (ass. Coach), Maaike Kuuiper (9) , Lisanne de Boer (1), Begum Akgül (12), Renske van Oosterhout, Özge Görgülü, Harry Gorens (trainer/coach)
Voorste rij: Tessa Huisman (2), Vera van Loenen (6), dhr Bert Huisman (sponsor), Vera Uineken (7), Damla Baydar (3)