Overslaan en naar de inhoud gaan

Veendam Fanatics helpt met speciale kaartverkoopSC Veendam - FC Oss

Door op maandag, 16 januari, 2012 - 19:20

Tekst: Veendam Fanatics

VOETBAL - De eerstvolgende wedstrijd van SC Veendam is tegen FC Oss op maandag drieëntwintig januari aanstaande. De thuiswedstrijd van de Veenkolonialen begint om 20:00 uur. De club heeft laten weten dat het hiervoor een speciale kaarverkoop actie houdt.

Op vertoon van een seizoenskaart kunt u kaarten halen voor 1,- euro per stuk. De eurokaarten zijn af te halen bij de receptie van het stadion. Bij deze actie maakt het niet uit hoeveel kaarten u koopt. U kan twee kaarten kopen voor familie, vrienden of kennissen maar u kan ook vijftig kaarten kopen voor de hele straat.

Wij hebben als groep besloten om deze speciale actie actief op te pakken. Zo hebben wij naar allerlei voetbalverenigingen in deze regio, maar ook andere sportverenigingen en uitgaansgelegenheden, verteld over deze speciale actie. Maar dat is niet het enige waar wij mee bezig zijn. Wij zullen doormiddel van leuke acties de hele week proberen om kaarten te verkopen. Inmiddels hebben wij al een kleine vijftig kaarten verkocht.

Dat wij hier actief mee bezig gaan betekent ook dat mensen van ver weg niet speciaal naar het stadion hoeven. Wij bieden namelijk drie mogelijkheden aan.

  • U kunt de kaarten die u bij ons bestelt laten op sturen. U betaalt dan wel zestig cent extra.
  • U kunt de kaarten op de wedstrijddag bij ons afnemen op een speciale plek voor het stadion.
  • Als u in de gemeente Veendam woont zijn wij ook bereidt om de kaarten langs te brengen.

Als u belang heeft bij de kaarten horen wij dat graag voor aanstaande vrijdag 20 januari 13:00 uur. U kunt de kaarten bestellen door contact met ons op te nemen via onze e-mail: fanatics@veendamfanatics.nl

Of via het kopje ‘contact' op onze website of door te reageren op berichten op het internet.