Wildervank
Winkler Prins

In 2006 werd er een voorzichtige start gemaakt met een achttal teams uitkomend in verschillende klassen van de interne competitie van V&Z Veendam.
Inmiddels hebben ook "veldteams" de weg naar dit toernooi gevonden.

Winkler Prins won alle drie wedstrijden overtuigend in poule B, Tis Smid werd 1e in poule A. De finale ging dus tussen Winkler Prins en Tis Smid.

Het was niet de eerste keer dat deze twee teams tegen over elkaar stonden, de finale was namelijk een herhaling van vorig jaar. Ook toen ging het tussen Winkler Prins en Tis Smid en die finale werd toen gewonnen door Winkler Prins.

Na de officiële minuten in de finale was de stand 1-1 en werd er met 5 minuten verlengd en ook dit bleef onbeslist.

Uiteindelijk maakte Winkler Prins het verschil met strafschoppen, door er één doelpunt meer te scoren dan de tegenstander. Hierdoor heeft Winkler Prins het toernooi voor de tweede keer op rij gewonnen.
Het was een gezellig toernooi met na afloop een overheerlijk stamppotbuffet en een DJ.