Overslaan en naar de inhoud gaan

Zaalvoetbal Veendam

Door op zondag, 8 januari, 2012 - 15:00

ZAALVOETBAL - Na een korte vakantie is het vervolg van de competitie afgelopen woensdag weer begonnen. Twee wedstrijden werden er gespeeld in de hoofdklasse en woensdag won MLS wel heel gemakkelijk van TTK dat zeer zwak speelde. Buurke scoorde zeven maal en de uitslag werd 15-2. Tis Smid won in de middenmoot van Xelvin Techn. Detach: 7-3.

In de overgangsklasse blijft Bareveld onderaan staan, want ook nu werd er weer verloren. Glasgarage was te sterk en won met 5-2. Stucadoors bedrijf Meijer won verrassend van Van Ringh G/S met 3-2 en verliest daardoor de aansluiting met koploper Visser.

De eersteklasse kende geen verrassingen. Party Palace Rumors won met 5-3 van Bijmolt en zal het een paar wedstrijden zonder Geerts moeten doen. Geerts van PPR was het vaak niet eens met de scheidsrechter en kreeg na de wedstrijd als nog rood voor het uitschelden van de scheidsrechter. NVL won met 6-5 van Broekema, dat nu laatste staat.

In de tweedeklasse vielen weer veel doelpunten. Het gemiddelde was twaalf doelpunten per wedstrijd.Party Palace Rumors won met 6-1 van Fc. Titanium en staat nu bovenaan. Ook Rainbow Events won met 17-2 tegen Smurfit/Kappa en blijft zodoende ook nog meedoen voor promotie. Net als Prins Elektro dat met 10-0 won van Avebe.

In de derdeklasse verloor Van Ringh G/S 2 wel heel verrassend met 7-3 van Warmteservice en verspeeld daarmee waarschijnlijk promitie. Schuur G/V verloor met 11-0 van een sterk spelend ZTK Kolham. Waar Scheijer en Schuiling ieder vier maal scoorden. Glasgarage blijft de druk op Sportplein opvoeren, want ook nu wonnen ze weer. Het werd 5-0 tegen Team 49 ers dat redelijk stand hield.

Komende week is er wel weer een volledige programma.