Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwjaarsvisite v.v. Wildervank

Door op zondag, 8 januari, 2012 - 11:26

Door Jacob Kuipers

VOETBAL - Zaterdag 7 januari hield de voetbalvereniging Wildervank weer haar jaarlijkse nieuwjaarsvisite. Iedereen wenste elkaar weer de beste wensen en dat ging gepaard met een ferme kus of gewoon een hand. Het was gezellig in ‘Die Kneipe', de barkeepers konden het tempo van de innemers maar moeilijk bij houden. En de liefhebbers van het gerstenat zaten knus naast elkaar op krukken rondom de bar. Ook verderop in de kantine was het gezellig druk. Maar uit het niets kwam plotseling voorzitter Derk van der Laan voor het voetlicht en las zijn nieuwjaarsspeech voor.

Afgelopen jaar was voor de voetbalvereniging Wildervank een roerig jaar. Het overlijden van bestuurslid Richard Dopper staat ons nog steeds vers op het netvlies. Het was ook destijds dezelfde nieuwjaarsvisite toen ik de nieuwbakken bestuurslid geanimeerd in gesprek zag met diverse leden van de club. Toch denk je daar onbewust nog aan maar we moeten met z'n allen verder. De draad weer oppakken, hoe moeilijk dat ook is. Met elkaar zochten we steun om verder te gaan en dat tekent de kracht van de voetbalvereniging Wildervank.

Voorzitter Van der Laan memoreerde dat nog even in zijn nieuwjaarstoespraak. Daarna ging de praeses over tot de orde van de dag. De renovatie van de kleedkamers. Er is een nieuwe warmwaterketel geplaatst. Er zin nieuwe vloeren gelegd in het droge gedeelte en dit jaar worden er nieuwe vloeren gelegd in het natte gedeelte. Verder worden er nieuwe acties op touw gezet om alles tot in de puntjes te renoveren. Van de gemeente Veendam wordt niet veel meer verwacht vanwege de bezuinigen die volgen.