Overslaan en naar de inhoud gaan

Veendam in beweging naar een maatje minder

Door op maandag, 19 december, 2011 - 18:30

BEWEGEN - Donderdag 12 januari 2012 gaat in de gemeente Veendam het nieuwe project, ‘Bewegen naar een maatje minder' van start. Een project bedoeld voor mensen die hun eet- en beweeggewoontes willen verbeteren. Het project wordt georganiseerd door Tropiqua in samenwerking met team sport van de gemeente Veendam.

Bewegen naar een maatje minder is een project van 10 weken waarbij deelnemers iedere week twee groepslessen volgen onder deskundige begeleiding. Op de maandag van 10.30 tot 11.30 uur starten de deelnemers met een half uurtje bewegen op muziek in het water gevolgd door een half uur banen zwemmen.

Op de donderdag van 9.30 tot 11.00 uur krijgen deelnemers eerst een half uur voorlichting en coaching over hun voedings- en beweegpatroon en gaan daarna samen met een lifestyle coach binnen óf buiten gezamenlijk bewegen. Doel van het programma is vooral gezond bewegen en eten. Kilo's verliezen kan hierbij een leuke bijkomstigheid zijn.

Aanmelden
Deelnamekosten voor het gehele project van 10 weken zijn € 60,- per persoon. Wanneer u wilt deelnemen, moet u zich voor 9 januari 2012 aanmelden. U kunt zich aanmelden bij het team sport per mail via annewil.schreuder@dekompanjie.nl of t. 0598 652302 of. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door de sportstimuleringsregeling, het Nationaal Actieplan Sport en Bewegen (NASB).