Overslaan en naar de inhoud gaan

Voordeelkaart muziekweekend Sorghvliethal Veendam

Door op zaterdag, 10 december, 2011 - 12:24

INDOOR MUSIC - Na het geslaagde muziekweekend van 28 & 29 oktober j.l. vindt op 16 en 17 maart 2012 de eerste editie plaats van 100% FEEST en de tweede editie van het Indoor Music Festival met o.a. Jan Smit, de 3JS, René Becker, De Dikdakkers, Helemaal Hollands, Arjan Venemann, Vanavond niet Schat! en de band Vangrail.

Om beide festivals voor een ieder toegankelijk te maken heeft de organisatie besloten om een zogenaamde combi-kaart te introduceren. Het idee is geopperd door de festivalbezoekers van de afgelopen editie, en de organisatie heeft goed naar ze geluisterd want ze komen nu met een voordeelkaart als zij beide festivals bezoeken. Een voordeelkaart voor beide dagen kost slechts € 25,00 per stuk. 

De voordeel/combi-kaarten zijn vanaf heden on-line te bestellen via http://www.evenementenhallen-veendam.nl en eind volgende week bij alle voorverkoopadressen.

Verder maak je nog kans op een meet & greet met Jan Smit als jij voor 31 december 2011 online kaarten besteld of koopt bij de voorverkoopadressen.

Ter ondersteuning heeft de organisatie van het Indoor Music Festival een speciale auto in de Jan Smit en 3J`s style laten pimpen. Het promotieteam zal hier gebruik van maken.