Overslaan en naar de inhoud gaan

Promotiedagen Bedrijfsleven Noord-Nederlandmet Plein Veendam / Pekela

Door op vrijdag, 11 november, 2011 - 21:38

PROMOTIEDAGEN GRONINGEN - Dinsdag 8 en woensdag 9 november 2011 vonden de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord-Nederland plaats in Martiniplaza Groningen. Ook dit jaar met het Plein Veendam/Pekela gezamenlijk op één plein, georganiseerd door Oostboog Bedrijvenlocaties. De gemeenten Veendam en Pekela presenterden zich gezamenlijk met Oostboog Bedrijvenlocaties in één stand. Op het plein stonden dit jaar 25 deelnemers.

De beurs is bij uitstek geschikt voor het leggen van contacten, ook voor de deelnemers onderling is het een prima gelegenheid.

Bezoekers aan de Promotiedagen konden gratis gebruikmaken van de shuttleservice vanaf diverse omliggende parkeerplaatsen of vanaf de parkeerplaats tegenover de Martiniplaza.

Onder de bezoekers was ook burgemeester Meindert Schollema van de gemeente Pekela aanwezig.

De SC Veendam was met een aantal spelers, de technische staf en met o.a. algemeen directeur Henk Eising aanwezig op een stand. Tegen zakenmensen werd met de spelers een potje tafelvoetbal gespeeld. De winnende zakenmensen gingen met toegangskaarten naar huis voor het thuisduel tegen FC Zwolle op 18 november.

Met een publieksprijsvraag was een Ipad te winnen. Er waren 97 strandballen meegenomen, in plaats van voetballen. Vijfhonderd bezoekers hadden een poging gedaan. Met het raden van het juiste aantal strandballen werd de Ipad aan de gelukkige winnaar meegegeven. 

Maar eerst moest er nog worden geloot, want vier bezoekers hadden het juiste aantal geraden. 

Na afloop werden de strandballen 'uitgedeeld' door de spelers. Met gerichte trappen werden ze massaal over het beursgedeelte verspreid. Een aantal aanwezigen voelden zich geroepen om een 'tikkie' terug te doen. Het gaf een hilarisch tafereel, waaraan ook de spelers veel plezier hadden.


Voor meer foto's, zie ons fotoalbum.