Overslaan en naar de inhoud gaan

CD presentatie Erwin de Vries in vanBeresteyn

Door op vrijdag, 7 oktober, 2011 - 11:44

THEATER - En weer verschijnt een gloednieuwe cd van op en top-Groninger Erwin de Vries. Zondagmiddag 16 oktober zal de Vries in de theaterzaal de presentatie van dit zesde album houden. Tegelijkertijd is deze presentatie een voorproefje op de theatershow Gelukkeg Genog? die op 2 maart van het volgende jaar in vanBeresteyn staat.

Erwin de Vries treedt al meer dan 20 jaar op met zijn Groningstalige liedjes. Hij kreeg bekendheid met zijn band Deheleboel en toert nu alweer verscheidene jaren als solist en met begeleidingsband door de provincie en ook steeds meer daarbuiten. De tekstschrijver/zanger laat zich inspireren door Groningen, de Groningers en zijn leven. Veel liedjes heeft hij al op zijn naam staan waaruit 5 albums voortvloeiden namelijk: Riep veur Opnoame (1997), Haim(2001), Wie (2003), Aigenhaimer (2006) en Dichter in Mie (2008). Daarnaast kwamen ook 2 DVD's uit van zijn succesvolle theaterprogramma Aigenhaimer (2007) en Dichter in mie (2009). Maar ook de samenwerking met bijvoorbeeld het Noord Nederlands Orkest of Guido's orchestra brengen altijd iets bijzonders. Liedjes die zich kenmerken door dat ze rauw, puur en eerlijk zijn.Net zoals de Groningers.

Entreekaarten zijn via email, telefonisch en aan de kassa te reserveren. Een entreekaart geeft na de presentatie, die om 15.00 uur begint, recht op korting op het nieuwe album!