Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuw advocatenkantoor in Veendam

Door op vrijdag, 30 september, 2011 - 17:49

ADVOCAAT - Op maandag 3 oktober aanstaande begint mr. Max Bentum onder de naam advocatenkantoor Bentum een eigen advocatenpraktijk aan de Zuidwending 82 te Veendam. Max Bentum is van 1994 tot 2001 advocaat geweest in Assen. Daarna heeft hij 10 jaar gewerkt bij een grote verzekeringsmaatschappij in verschillende functies.

Het kantoor onderscheidt zich van andere advocatenkantoren doordat het grotendeels met vaste prijzen werkt. Juridische bijstand moet voor iedereen toegankelijk zijn. Door de vaak hoge uurtarieven en het niet vooraf bekend is hoeveel tijd er aan een zaak besteed moet worden, kunnen de nota's van een advocaat schrikbarend oplopen. Dat zorgt voor nog meer problemen bij klanten die al een juridisch probleem hebben. Advocatenkantoor Bentum wil van tevoren duidelijkheid scheppen zodat klanten weten waar ze aan toe zijn.

Advocatenkantoor Bentum heeft een algemene praktijk, maar zal zich met name specialiseren op het gebied van verenigingsrecht, verzekeringsrecht, arbeidsrecht, personen en familierecht (waaronder echtscheidingen) en hippisch recht.

Met name op het gebied van het verenigingsrecht is behoefte aan juridische dienstverlening tegen een lage prijs.
Nederland kent met ruim 100.000 verenigingen een rijk geschakeerd verenigingsleven, variƫrend van kleine tot zeer grote verenigingen, van gewone verenigingen, bonden en federaties tot beroeps- en brancheverenigingen. Bijna iedereen is wel bij een vereniging betrokken. Als verenigingen problemen hebben met leden, bestuurlijke problemen hebben, willen fuseren, statuten willen opmaken of wijzigen of anderszins juridisch advies nodig hebben, wordt vaak geen advocaat geraadpleegd omdat de verenigingskas dat niet kan dragen. Met vaste van tevoren bekende prijzen is rechtsbijstand wel mogelijk. Max Bentum heeft jarenlange bestuurlijke ervaring op plaatselijk, provinciaal en landelijk niveau en weet precies wat er speelt en leeft binnen verenigingen.

Ook bij echtscheidingen op gemeenschappelijk verzoek is het mogelijk van tevoren een vaste prijs af te spreken.

Advocatenkantoor Bentum werkt voor particulieren, bedrijven en verenigingen. Gesprekken kunnen plaatsvinden op kantoor, maar desgewenst ook bij de klant thuis of op het bedrijf. Mocht men tijdens kantooruren niet kunnen, is het ook mogelijk in de avonduren af te spreken.

Contact gegevens:
Advocatenkantoor Bentum
mr. Max Bentum
Zuidwending 82
9644 XL Veendam
Tel: 0598-820200
Fax: 0598-820232
e-mail: info@advocatenkantoorbentum.nl
www.advocatenkantoorbentum.nl