Overslaan en naar de inhoud gaan

Live opnames Freek Lagerweij in vanBeresteyn

Door Redactie op donderdag, 29 augustus, 2024 - 10:10
Datum

 

Live opnames Freek Lagerweij in vanBeresteyn

Freek Lagerweij, de geboren en getogen Groninger, ook wel bekend als de zoon van Henk Lagerweij de Groninger cabaretier, uit de jaren 70, komt op 8 september live opnames maken in vanBeresteyn voor zijn nieuwe album. In 2023 bracht Freek zijn debuutalbum uit en inmiddels treedt hij daarmee op door het hele land.

Tijdens de live-opnames zal Freek nieuw eigen werk spelen maar ook enkele liedjes van zijn ouders waaronder het liedje “kerkje van Oterdum”. Dit liedje kreeg onlangs in de documentaire “de aarde beeft” van de NPO bijzondere aandacht.

Tijdens deze live intieme setting is ruimte gecreëerd voor 55 personen publiek. Elke stoel is dus uniek. Vlak bij het orkest en naast Freek achter de vleugel, is vanuit elke hoek goed zicht. Het achtkoppige orkest bestaat uit: Ancel Klooster (drums), Kees Brandsma (bas), Rene Veenstra (gitaar), Marlies de Jager (dwarsfluit), Monique Bruin (viool), Anne Vos- van Dijk (cello), Marieke Schepers en Senna Sitalsing (zang).

Wilt u deze unieke ervanring niet missen? Voor de zondagmiddag zijn de stoelen uitverkocht, voor de zondagavond zijn nog wel stoelen beschikbaar. Kijk voor kaarten op vanberesteyn.nl.

Datum: zondag 8 september
Aanvang: 19.30 uur
Toegang: € 16,50

Tickets en informatie via: www.vanberesteyn.nl,0598-634566 of de
theaterkassa. Geopend van maandag tot en met vrijdag van 13.00 – 16.00 uur.

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam /  www.vanberesteyn.nl