Overslaan en naar de inhoud gaan

Zaterdag 24 augustus - Bogdike’s Bog ’n Roll

Door Redactie op donderdag, 22 augustus, 2024 - 12:27

Op zaterdag 24 augustus is het Museumplein in Veendam een bruisende locatie vol rock ’n rollmuziek, dans en activiteit, vintage kleding en nostalgische auto’s, oftewel een spetterend evenement voor jong en oud!

Vanaf 12.00 uur is het genieten van heerlijke rock’ n roll muziek van o.a. the Class of ’58 uit de UK. Deze band (vader, moeder en 2 zoons) is waarschijnlijk één van de meest veelzijdige, hardwerkende en authentieke 50’s Rock-‘n-Roll bands van deze tijd. Hun repertoire omvat het gehele spectrum van de 50’s klassiekers variërend van Jive, Doo-Wop, Rockabilly tot aan Boogie Woogie.

Ook treedt de getalenteerde frontman Jackson Sloan (UK) op in Veendam. Hij heeft opgetreden op vele prestigieuze Rhythm & Blues en Rockin’ festivals, clubs en dance events over de hele wereld en heeft vele nummers geschreven en opgenomen die favorieten zijn geworden in de ‘Vintage’ muziekscene.
Samen met het Drew Davis Rhythm Combo (Frankrijk) staat hij garant voor een spetterend optreden

Dj Swinging Rockin Daddy, draait al jarenlang op Fifties Rock & Roll dansfeesten en festivals en zorgt dat de sfeer er goed in blijft in Veendam.
Dansschool Let’s Swing uit Groningen is traditiegetrouw aanwezig met speciale dansdemo’s, uiteraard gekleed in mooie 50’s jaren kleding.
Kapsters Frenz en Reintsje zijn er om prachtige 50’s dameskapsels te verzorgen. Vintage fans kunnen hun hart ophalen bij de stands met kleding en accessoires, en liefhebbers van klassieke auto’s kunnen genieten van de Classic Car Show met prachtige Cadillacs, Chevrolets, Buicks, Pontiacs en natuurlijk is er horeca voor drankjes, koffie, ijs, en snacks. Het feest op het Museumplein duurt tot 18.00 uur.

Timetable:
12.00 u   Start evenement :oldtimers | market | DJ Swinging Rockin’ Daddy
13.30 u   Dansdemo’s Let’s Swing 
13.45 u   Optreden Class of ’58
15.00 u   Dansdemo’s | DJ
15.30 u   optreden Jackson Sloan & The Drew Davis Combo
16.15 u   Dansdemo’s | DJ
16.45 u   optreden Jackson Sloan & The Drew Davis Combo
17.30 u   DJ Swinging Rockin’ Daddy

’s Avonds gaat het muziekfeest vanaf 19 uur verder met de afterparty in De Wending Zuidwending 199, Veendam met DJ Boppin Cooter Brown en  en livemuziek van The Class of ’58.