Overslaan en naar de inhoud gaan

Topvolleybal in Veendam

Door Redactie op donderdag, 22 augustus, 2024 - 11:57
Datum

 

Topvolleybal in Veendam
Nova Tech Lycurgus vs. SVG Lüneburg

Op vrijdag 6 september 2024 staat er een spectaculaire volleybalwedstrijd op het programma in de Sorghvliethal in Veendam. Topclubs Nova Tech Lycurgus en SVG Lüneburg nemen het tegen elkaar op in een spannende oefenwedstrijd ter voorbereiding op de nieuwe competitie.

De deuren van de Sorghvliethal openen om 18:00 uur, zodat het publiek zich ruim voor de wedstrijd kan voorbereiden op een avond vol topvolleybal. De wedstrijd begint om 19:00 uur en belooft een intense strijd te worden tussen twee sterke teams.

De organisatie van dit evenement is in handen van Stichting Sportpromotie Veendam met ondersteuning van Volleybalvereniging Flash Veendam. Tickets voor de wedstrijd zijn online te bestellen voor €7,50 per persoon. Kinderen tot en met twaalf jaar kunnen de wedstrijd gratis bijwonen, wat dit evenement ook toegankelijk maakt voor families.

Voor meer informatie over de gratis tickets en het bestellen van tickets kunt u terecht op de website van Stichting Sportpromotie Veendam: www.sportpromotieveendam.nl.

Mis deze unieke kans niet om topvolleybal van dichtbij mee te maken! Zorg dat u erbij bent op vrijdag 6 september in de Sorghvliethal.