Overslaan en naar de inhoud gaan

Kies je vakantieactiviteit - zomervakantie tijdens Ven van Olympisch

Door Redactie op woensdag, 17 juli, 2024 - 15:14
Datum
-

 

Aanstaande zaterdag 20 juli 204 gaat ‘Kies Je Vakantieactiviteit’ weer van start. Er wordt afgetrapt met een leuke en sportieve activiteit: “Ven van Olympisch”, tussen 11:00 en 16:00 uur op het Veenlustplein in Veendam. Dit uiteraard in het kader van de Olympische Spelen in Parijs.  

Ven van Olympisch
Ben jij tussen de 4 en 12 jaar oud, kom dan zaterdag 20 juli 2024 tussen 11:00 en 16:00 uur naar het Veenlustplein in het centrum van Veendam. Tijdens ‘Ven van Olympisch’ verzamel je 5 Olympische Medailles. Lever de stickerkaart met Olympische Medailles in bij Veendam Beweegt en maak kans op een leuke prijs.

Kies je vakantieactiviteit
Wat is er in de zomervakantie nog meer te doen? Onder andere een XXL-speluitleen, uitleen voor mini’s, ouder en kind survival, Turbo’s Beweegfeest, Lasergamen, Paintbal Kids en nog veel meer. Het programma is verspreid over de 6 weken van de schoolvakantie. Je blijft op de hoogte via de Veendam Beweegt app. Heb je deze nog niet? Je downloadt de app gratis in de Appstore of Google Play Store.

Actieve zomervakantie 
Veendam Beweegt werkt voor het programma Kies je Vakantieactiviteit – zomervakantie samen met Borgerswold Experience, Ven van Veendam en vanBeresteyn. Maar ook de activiteiten van Summerfun en Jongerencentrum BREAK zijn te vinden in de Veendam Beweegt app.