Overslaan en naar de inhoud gaan

Night of the Guitars en jong talent ‘Nighthunt’

Door Redactie op zondag, 16 juni, 2024 - 09:50
Datum

 

Night of the Guitars en jong talent ‘Nighthunt’ 
op zaterdag 22 juni Museumplein Veendam

Stichting Bogdike organiseert op 22 juni de 29ste editie van Night of the Guitars, een  muziekspektakel dat jaarlijks veel bezoekers op de been brengt. 

Op het Museumplein wordt het podium opgebouwd voor de muzikanten uit Veendam (of gelieerd aan de Veendammer muziekscene). Vanaf 20.00 uur worden afwisselend en in verschillende samenstellingen bekende en minder bekende topnummers gespeeld. De muzikanten selecteren als altijd een flink aantal nummers die in een paar avonden worden ingeoefend. De setlist dit jaar staat weer garant voor een avond stevige rockmuziek.

De bezetting: Bé Brakke, Evert Erents, Coos Grevelink, Erik Drent, Hans Steneker, Kitty van der Klugt, Jacques Hoefsmid, Fred Kerdijk, Marcel van Mook, Alex Luttjeboer, Chris Kleine, Petra Erents, Kelly Hamberg, André Kuik, Rob de Valk, Klaas Post, Bert Meis, Peter Hollemans, Djai-Mac Wolthof en Everhard Sprik die als altijd ook tekent voor de presentatie.

Vanaf 14.00 is het podium voor jonge talenten van de Muziek-, Dans- en Theaterschool Veendam. Onder leiding van bandcoaches Wietze Koning en Ronald Jonker treden jonge muzikanten op in de leeftijd van 10 – 18 jaar. Sascha Nijhof laat van zich horen en de afsluiter van de middag komt van de band The Whisky Incident, met o.a. Suze Schoenmaker-Wilkens en Tommie Huisman. De Nighthunt begint om 14.00 uur duurt tot ca. 16.30 uur.