Agenda

Koopavondconcert met
Koren en solisten van muziekschool Veendam



Datum: 
donderdag 14 maart 2024 20:00

 

KAC8.jpg

Koren en solisten van de School voor Muziek, Dans en Theater (MDT)

Donderdagavond 14 maart kunnen bezoekers gratis genieten van een optreden van de koren van de School voor Muziek, Dans en Theater in de foyer van vanBeresteyn.

Het 13+ koor en 21+ koor zingen zowel samen als apart met solisten.

Nederlandse nummers afgewisseld met songs als bijvoorbeeld ‘I Dreamed a Dream’, ‘Dancing Queen’ en ‘Freedom’ worden in wisselende samenstelling door koren en solisten gezongen. Dit koopavondconcert met optredens van jonge zangers en zangeressen laat weer zien dat het bruist van talent in onze regio.

Alles staat onder leiding van Anne-Lie Persson. Anne-Lie is geboren in Zweden waar ze al vroeg in een kinderkoor zong. Ze speelde toen ook al blokfluit en hobo. Na de opleiding aan het conservatorium speelde ze in bands en shows. Aan de MDT geeft ze les in solo zang en koren. Het koopavondconcert op 14 maart belooft een mooie muzikale avond te worden met jonge artiesten waar we trots op mogen zijn! De toegang is gratis.

Waar: vanBeresteyn, Museumplein 5a, Veendam
Datum: Donderdag 14 maart
Aanvang:  20.00 uur
Toegang: gratis

De Koopavondconcert word ook live uitgezonden op de kabelkrant van Veendam [skv996] en op de Facebook pagina en YouTube kanaal en de website van ParkstadVeendam.nl