Agenda

Koffieconcert van Educa SymfoniaDatum: 
zondag 3 maart 2024 11:00

 

Educa Symfonia voor vanB.JPGFoto Bert Tiggelaar

Na een geslaagd uitwisselingsproject met Las Ninâs en een geslaagd concert tijdens de ensemblemaand van de Muziek-, Dans- en Theaterschool, is het wel weer tijd voor een koffieconcert!

Op 3 maart om 11.00 uur is er een koffieconcert in de foyer van Cultuur & Congrescentrum vanBeresteyn. Symfonieorkest ‘Educa Symfonia’, onder leiding van dirigent Esther van Dijk, zorgt voor een afwisselend concert met licht klassieke- en filmmuziek. Deze keer onder andere muziek van de drie B’s Bach, Beethoven, Bizet (nee, niet Brahms ), maar ook Loyd Webber en Williams.

Zoals gebruikelijk wordt er ook weer het nodige verteld over de muziek en de componisten. Bovendien is er aandacht voor individuele musici uit het orkest. Voldoende redenen voor een bezoek aan dit avontuurlijke orkest!

De entree is € 5,--, inclusief het kopje koffie of thee natuurlijk!
Cultuur & Congrescentrum vanBeresteyn, Museumplein 5a, Veendam
Reserveren wordt aanbevolen: theaterkassa 0598 634566

‘Educa Symfonia’ is opgericht door Cultuur & Congrescentrum vanBeresteyn en het VKSO, het orkest van de Veenkoloniën. Inmiddels is er een nauwe samenwerking met de Muziek- Dans- en Theaterschool. ‘Educa Symfonia’ voert bijzondere projecten uit, zoals het begeleiden van popmuziek, het geven van educatieve concerten voor kinderen en volwassenen. Cultuur & Congrescentrum vanBeresteyn biedt het publiek en de musici op deze manier een prachtige muzikale ontmoeting!