Summerfun

Summerfun Zomerweken - Knutselpakket 12023 - knutselpakket 1_0.jpg

Summerfun organiseert ook deze zomervakantie weer de Zomerweken 2023 met allerlei leuke activiteiten voor de kids van 5 t/m 12 jaar. Een groot aantal activiteiten is voor kind&ouder, te herkennen aan het M&M.

Het programma van Summerfun komt in fases online. Dus niet meteen alle informatie en de spelregels in één keer, maar per week een aantal activiteiten. Wil je op de hoogte blijven? Volg de lokale media en onze Facebookpaginga Summerfun Veendam om helemaal niets te hoeven missen! 

De eerste activiteit die Summerfun onder de aandacht brengt is KNUTSELPAKKET 1, een knutselpakket voor thuis, om mee te nemen naar de camping of als je gaat logeren. Bijna alle materialen zitten in de doos, zelf zorg je voor een schaar, lijm, teken- en kleurpotloden en kleurstiften.

Voor het eerste knutselpakket kan nu worden aangemeld want de vrijwilligers van Summerfun hebben echt wel even tijd nodig om het pakket voor te bereiden en in te pakken. Het thema is dit jaar Zomer met o.a. zeedieren van ijscostokjes en karton. 

Aanmelden kan door een mail te sturen naar summerfun@debasisveendam.nl o.v.v. Knutselpakket 1, voor en achternaam en leeftijd van het kind(eren). 

Summerfun stuurt een bevestiging met meer informatie.
Zolang de voorraad strekt

LIVE - Nieuwbouwproject De Draverij Veendam