Vrijwilligers

Summerfun BoxSum zoekt creatieve versterking Poster Creatieve versterkingl_0.jpg

BoxSum – Summerfun knutselpakketjes voor thuis 

Eind vorig jaar is Summerfun gestart met het aanbieden van gratis knutselpakketjes. Deze zijn te vinden in de knutselkast in de hal van deBasis (voorheen Compaen) aan het Jan Salwaplein. Ook zijn er knutselpakketjes waar een kleine vergoeding voor wordt gevraagd. 

Summerfun krijgt enthousiaste reacties op het aanbod. Dat komt voornamelijk omdat het maatwerk is. Dus je hoeft niet naar de winkel om gelijk van materialen meer te kopen, maar je van ons krijgt wat je nodig hebt om een knutselwerkje te kunnen maken. Ook hoort Summerfun van (groot)ouders dat de ideeën thuis opraken en dat zij blij zijn met ons aanbod. Het geeft hen inspiratie en het is erg leuk dat er bij onze knutselwerkjes ook ruimte is voor eigen invulling. Zo kan je de knutsel naar je eigen hand zetten.  

De pakketjes met knutselwerkjes gaan als warme broodjes de deur uit. Maar voor Summerfun betekent dit dat wij handen te kort komen om de kast te kunnen blijven bevoorraden. Ook de themapakketten zoals nu Paaspakket doen het nog steeds heel goed bij de kinderen. Ook hier zouden een paar extra handen heel welkom zijn. 

Ben jij die creatieve vrijwilliger met leuke ideeën die het team wil komen versterken bij het samenstellen en inpakken van de knutselpakketjes? Neem dan vrijblijvend contact op. Meer info via summerfun@debasisveendam.nl of telefonisch 0598-698119.