Vrijwilligers

Vacature Stichting Op-StapBus
Chauffeurs gezocht



Stichting Op-StapBus.jpg

De stichting Op-StapBus is haastig op zoek naar nieuwe vrijwilligers die het leuk vinden om een keer met een luxe 9 persoons bus een dag uit te gaan met 55+’ers. Mensen ontvangen een programma waar ze zich voor op kunnen geven. Ze worden bij huis opgehaald en weer bij huis afgezet.

Wat verwachten wij van u?
De Op-StapBus is een stichting met 13 bussen tot haar beschikking. Hiermee gaan we dagelijks leuke uitstapjes maken. Dit kan met 1 bus zijn of soms met 5 tegelijk. De chauffeur krijgt voor die dag een bus van ons en een routelijst. Je haalt de mensen bij huis op en brengt ze naar de bestemming. Dit kan een winkelcentrum zijn, een weekmarkt, een rondrit of gezellig ergens eten. Na afloop breng je de mensen weer naar huis en zorg je ervoor dat de volgende chauffeur de bus krijgt.
U kunt uw eigen beschikbaarheid doorgeven en daar zullen wij rekening mee houden met het inplannen.

Wat kunt u van ons verwachten?
U ontvangt vroegtijdig een routelijst zodat u weet waar u die dag heen moet. U ontvangt een jas en een polo van ons zodat u herkenbaar bij de weg bent en een kleine vergoeding. Het gaat eerst om 3 maanden. Daarna in overleg verlening mogelijk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Mark Nienhuis
Coördinator Op-StapBus en AutoMaatje
0597 – 59 17 48 ( Werkdagen: ma, di, wo, do, vrijdag morgen )