Agenda

Record Store Day 2017 in VeendamDatum: 
zaterdag 22 april 2017 (Hele dag)

 

Vinyl-Shop-Lp-Midway-Record-Store-Day-1.jpg

Nooit eerder kwamen meer dan 3.000 artiesten en miljoenen muziekliefhebbers op één dag wereldwijd bij elkaar om de kunst van muziek in de onafhankelijke platenzaak te vieren. Op Record Store Day is dit een feit. Dit unieke evenement vindt plaats in meer dan 2.000 onafhankelijke platenzaken in Amerika, Europa, Australië en Japan.

Op Record Store Day verschijnen zeer exclusieve releases die alléén op die dag verkrijgbaar zijn. Honderden releases kwamen op Record Store Day 2016 in zeer kleine oplages uit. Nieuwe liedjes, remixes, gekleurd vinyl, nooit eerder uitgebrachte juweeltjes, stuk voor stuk zijn het bijzondere items.

Vinyl-Shop-Lp-Midway-Record-Store-Day-2.jpg

Ook in 2017 zullen er vele specials en limited editions op vinyl verschijnen. Een must voor elke muziekliefhebber om op Record Store Day langs te gaan bij de locale Vinyl store. Record Store Day is voor iedereen vrij toegankelijk en laat je als bezoeker proeven van lol van het verzamelen van het fysieke product. Bij aankoop van beeld of geluidsdrager gratis Record Store Day! platentas met de RSD-singles van Jett Rebel. In Veendam kunnen muziekliefhebbers zaterdag 22 april terecht bij LP Midway aan de Middenweg 2a

Bij Videotheek Midway in Veendam zijn de volgende bands live te zien.

  • 14:15 King’s Answer
  • 16:00 Ratsmodee
  • 17:30 Sascha Elisah

Voor meer info zie: www.lpmidway.nl