Overslaan en naar de inhoud gaan

Kindershow Clown Bink schaterspektakel van jewelste!

Door Redactie op vrijdag, 12 juli, 2024 - 10:45

Op woensdag 31 juli komt Clown Bink met zijn kindershow naar Summerfun Veendam in het Jakob Bruggemacentrum om voor jong en oud een voorstelling te geven.

De voorstelling begint om 13.00 uur.

Tijdens deze interactieve show neemt Clown Bink de kinderen (en volwassenen) mee in een fantasievolle ontdekkingsreis op de clownsschool. Bink laat zien wat hij allemaal heeft geleerd van meester Paljas in groep 3. Jammer genoeg voor Bink gaat nog niet alles even goed, wat leidt tot komische situaties met knotsgekke grappen en spetterende goocheltrucs, een waarachtig schaterspektakel! Uiteraard is Clown Bink ook dol op een feestje en waar een feestje is moet natuurlijk gedanst worden tijdens een heuse clowntjesdisco!

Clown Bink is ook ballonnenclown en na de show gaat hij met zijn rode karretje gevuld met ballonnen, de leukste ballonfiguren maken voor de kinderen.

Wil jij met je kind(eren) aanwezig zijn bij dit geweldige optreden van Clown Bink? Reserveer dan gratis toegangskaarten door een mail te sturen naar summerfunveendam@hotmail.com met vermelding van aantal kaarten kinderen en aantal volwassenen.