Agenda

Melrose op bevrijdingsdag in centrum Veendam



Datum: 
zondag 5 mei 2024 13:00

 

melrose-persfoto.jpg

Het centrum van Veendam staat op zondag 5 mei bol van de activiteiten, georganiseerd door de stichting Bogdike. Van 13.00 – 17.00 uur lopen sprookjesfiguren rond in het centrum, er is straattheater, goochelaars zijn aanwezig evenals het ballonnenvrouwtje en er worden ijsjes uitgedeeld door Wijk en Buurtbeheer Veendam. Het Veenlustplein wordt omgetoverd door de Kiwanis tot een Oud Hollands-spelletjesplein en op het Raadhuisplein, dat deze middag het MDT plein is, is van alles te beleven en te doen op gebied van muziek-, dans- en theater.

Bevrijdingsdag valt dit jaar op zondag waarop de meeste winkeliers hun deuren openen voor een koopzondag.

Vanaf het podium op het Museumplein start om 14.00 uur de muziek met DJ Skopje Music Events, die tevens draait tussen de optredens door. Om 14.30 uur is er een optreden van The All Season Coverband, een vijf-koppige coverband uit de regio. Rond 16.30 uur is het podium voor BRYAN - The Dutch Bryan Adams Experience. Deze band met ervaren muzikanten staat garant voor een dynamisch en meeslepend optreden met de grootste hits van Bryan Adams.
Rond 19.00 uur staat de band Melrose klaar voor een spetterende, avondvullende show, The Ultimate Party Tour 2024. Dit betekent tot ca 22.00 uur een spervuur aan hits en meezingers.

Het Bogdike’s Rock & Magic festival is gratis toegankelijk.