Sport

De meiden van T.H.O.R. zijn niet te stoppen!



IMG_5670.JPG

Zaterdag mochten de junioren van T.H.O.R. weer aan de bak in het zwembad van Delfzijl. Nicole, Elize, Sanne en Ilse zijn het hele seizoen al op dreef en zetten die lijn ook vandaag voort.

Nicole verbeterde maar liefst 35,8 sec op de 200 schoolslag. Ook op de 50m schoolslag en de 200m vrije slag verbeterde ze haar persoonlijke records (0,49 sec en 7,73 sec). Een mooie wedstrijd dus voor haar!

Elize wist eveneens haar persoonlijke records flink aan te scherpen. Met een verbetering van 9,22 seconden op de 200 schoolslag en 8,75 seconden op de 200m vrije slag, kijkt ook zij dik tevreden terug op deze wedstrijd.

IMG_5668.JPG

Ilse zwom de medaille afstand (400m vrije slag) en wist eveneens een mooi persoonlijk record te zwemmen. Zij verbeterde haar PR met 19,85 seconden en zwom daarmee tevens een limiet voor het NJK lange baan in Eindhoven deze zomer! De gouden medaille op deze afstand maakte het af. Ook op de 100m vrije slag deed ze het niet onverdienstelijk met een PR van bijna 2 seconden.

Sanne zwom helaas geen persoonlijke records, maar dat mocht de pret niet drukken. Onze altijd vrolijke Sanne heeft namelijk laten zien wat teambelang is. Zij liet een individuele afstand vallen zodat er toch meegedaan kon worden aan de 4x50m vrije slag estafette. Zonder Sanne was dat niet gelukt! Sterker nog zonder Sanne was er geen gouden medaille gehaald door deze meiden op de estafette! Dus ook een dikke pluim voor haar.