Nieuws

Spirituele beurs in MHC
met ruim 200 bezoekers goed bezocht



IMG_2140.JPG

Door Henk Drenth

In het Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum is zaterdag een druk bezochte spirituele beurs georganiseerd. In totaal waren er 23 standhouders. De spirituele beurs werd bezocht door meer dan 200 bezoekers. De standhouders waren na afloop dan ook zeer tevreden. Er was een diversiteit aan kramen met producten die betrekking hebben op spiritualiteit.

Tevens werden er tijdens de beurs lezingen gehouden.

IMG_2127.JPG

Organisatrice Henny Bouma organiseert deze beurzen al 19 jaar. De ene keer zijn het er 18 standhouders en een andere keer 25 deelnemers. Het varieert. Ook is het afhankelijk van de ruimte. 

De standhouders van zaterdag zijn allen vaste standhouders. Het zijn vrijwilligers die uit verschillende regio's komen. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit. Zoals foto lezen, anderen zijn medium, het is te veel om op te noemen.

De een kan helder voelen, de ander helder zien, en wordt de astrologie geraadpleegd. Voor de cliënten wordt alle tijd genomen.

IMG_2142.JPG

“De mensen komen met van alles", zegt Bouma. “Met de gekste dingen soms. Aan het medische vlak komen we niet, dan worden ze naar de huisarts doorverwezen. Sommige mensen zijn erg nieuwsgierig. Het is een vak apart. In een kaart zie je een heleboel, afhankelijke van hoe een kaart ligt. Het heeft ook met intuïtie te maken.”


Fotoalbum: