RTV Parkstad

Live uitzending roots radioprogramma Blueprint
met Dusty Heat en Coco Belle



20151120_Dusty Hat.jpg
Dusty Hat

BLUEPRINT - Op vrijdag 4 december wordt een nieuwe live aflevering van het roots radioprogramma Blueprint uitgezonden vanuit Grand Café Java. Wij verwachten prachtige sessies van Dusty Hat uit Veendam en de rockabilly band Coco Belle uit Groningen.

Zoals altijd is publiek welkom en is de toegang gratis. Het uitzendtijdstip is van 17.00 - 19.00 uur. Via de live stream op www.rtv-parkstad is het programma live te beluisteren en verder de hele week op rootsparadise.nl


Dusty Hat
Na jarenlang met de formaties Still Going West en The Neil Young Mirror Band rondgetoerd te hebben besloot Gerry Wolthof (zang, gitaar en mondharmonica) in 2014 om samen met Marianne van der Velde (zang), Hans Steneker (staande bas en zang) en Ilona van Veen (viool en zang) de formatie Dusty Hat op te richten. Hun repertoire bestaat uit muziek van Gram Parsons, Emmylou Harris, Bob Dylan, The Byrds, Poco en Neil Young.

Gerry speelt ook nog solo met het betere muziekwerk uit de jaren ’60, ’70, etc. en natuurlijk zijn Tributes aan Neil Young zoals “Harvest and the Best of the Rest”. Het is de tweede keer dat we Dusty Hat in Blueprint mogen begroeten en het belooft weer een prachtige sessie te worden.


Coco Belle
CocoBelle werd in 2010 opgericht en speelt een mix van Rockabilly, Rock'n'roll, Hillbilly-bop, Country & Americana. Muziek uit de jaren '50 tot nu. Covers & eigen werk. In de stijl van bv. Patsy Cline, Buddy Holly, Johnny Cash & Eilen Jewell.

CocoBelle staat voor kwaliteit en plezier en bestaat uit een ervaren groep muzikanten (o.a. uit Howdy Boys, Ubangi 4, Uncle Luke's Cousins) met een energieke podium-act waaraan je kunt zien dat ze de muziek zelf ook te gek vinden! Tijdens de sessie in Blueprint zullen ze als trio optreden met Foekje Ykema (zang en slaggitaar), Yde Adema (sologitaar en backing vocals) en Ronald Derkzen (contrabas en backing vocals).