RTV Parkstad

Smakelijk eten nieuw programma bij Radio Parkstad



NIEUW - Smakelijk eten is een nieuw radioprogramma dat Patrick Haan vanaf 1 februari iedere week op de zaterdagmiddag tussen 17:00 en 18:00 uur presenteert op Radio Parkstad.

Smakelijk eten is een informatief programma met van alles en nog wat. We besteden ruim aandacht aan Veendammer actualiteiten, nieuws en agendapunten. Ook draaien we uiteraard de leukste muziek!

Af en toe nodigen we een leuke gast uit om naar de studio te komen om vervolgens te praten over een onderwerp. We hebben ook iedere week een plaat die centraal staat in het item "Cover van de Week". We draaien dan een plaat dat veel gecoverd is en daarbij enkele bekende covers en vertellen wat informatie over het nummer.

Geschiedenis liefhebbers zitten ook goed bij Smakelijk Eten. We gaan namelijk iedere zaterdag kijken wat er op die dag gebeurd is, maar dan in het verleden.

Wil jij een bepaalde plaat horen tijdens Smakelijk Eten of heb je interessant nieuws voor in onze uitzending en wil je ons een persbericht sturen? Dat kan door te mailen naar Patrick@rtv-parkstad.nl

Luisteren kan via de ether FM 106.9 of via de kabel van SKV 100.8 of gewoon via de website www.rtv-parkstad.nl Lukt het je niet om live mee te luisteren? Ook dat is geen probleem, via een link op de website www.patrickhaan.nl kun je het programma terug luisteren wanneer je wilt!


Jingle Smakelijk Eten! by Patrickhaan on Mixcloud