Nieuws

Speciale aanbieding (drie-ritten-kaart):Willem II, Sparta en Zwolle uit



Tekst SVL

SUPPORTERS - De Supporters Vereniging Langeleegte (S.V.L.) komt met een speciale aanbieding voor de volgende uitwedstrijden: Willem II (09-03-'12), Sparta Rotterdam (09-04-'12) en FC Zwolle (27-04-'12).

Leden van de supportersvereniging kunnen voor 45,- euro (exclusief wedstrijdkaart) naar de bovengenoemde wedstrijden. Mensen die geen lid zijn van de supportersvereniging kunnen voor 60,- euro (exclusief wedstrijdkaart) naar de bovengenoemde wedstrijden. De SVL trakteert tijdens de drie wedstrijden leden en niet-leden die meereizen op twee gratis consumptiemunten. Belangrijk om te weten is dat een drie-ritten-kaart overdraagbaar is (aan een vriend, familielid) als u bijvoorbeeld een wedstrijd niet kan.

Opgeven en betaling voor een drie-ritten-kaart kan tot uiterlijk vrijdag 2 maart. SC Veendam speelt dan een thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Betaling kan contant of een paar dagen voor 2 maart op bankrekeningnummer van de SVL. (149606133 onder vermelding van drie-ritten-kaart).

Bij afname van deze actie komt het er dus op neer dat de busreis naar Zwolle gratis is!

Voor 6,- euro kunnen mensen die nog geen lid zijn van de supportersvereniging een half jaar lidmaatschap krijgen. Dit betekent dat de mensen die lid worden van de supportersvereniging voor 51,- euro met de bus mee kunnen naar deze wedstrijden. Mocht je een gezin willen aanmelden voor de supportersvereniging betaal je slechts 8,50,- euro voor een half jaar lidmaatschap.

Losse reizen:
Willem II
Prijs leden: 22,- euro.
Prijs niet-leden: 27,- euro.
Wedstrijdkaart: 9,- euro (met korting).
Vertrektijd: circa 16:00 uur (z.s.m. bekend).

Sparta Rotterdam (tweede paasdag)
Prijs leden: 22,- euro.
Prijs niet-leden: 27,- euro.
Wedstrijdkaart: 8,40,- euro (met korting).
Vertrektijd: circa 10:00 uur (z.s.m. bekend)

FC Zwolle
Prijs leden: 12,- euro.
Prijs niet-leden: 17,- euro.
Wedstrijdaart: 8,40,- euro (met korting).
Vertrektijd: 18:00 uur.

Ook voor deze mogelijkheden geldt dat bij alle drie de wedstrijden leden en niet-leden van de supportersvereniging twee gratis consumptiemunten krijgen.

Opgeven kan bij Bea Romp van de supportersvereniging, telefoonnummer 0598-785240 / 06-36064691 of via de e-mail: buscommissie@svlveendam.nl. Natuurlijk is opgeven ook mogelijk bij de aanstaande thuiswedstrijden van SC Veendam in het supportershome.

Voor meer informatie kunt u op de volgende website's terecht: www.sc-veendam.nl, www.veendamfanatics.nl en www.svlveendam.nl.