Overslaan en naar de inhoud gaan

100ste leerling ingeschreven op JenaplanschoolIn de manne Veendam

Door op maandag, 6 februari, 2012 - 18:37

Tekst Jenaplan In de manne

Deze maand is Tristen Buurmeijer als 100ste leerling op Jenaplanschool In de manne ingeschreven. Reden om een klein feestje te houden. Alle kinderen zijn bij elkaar gekomen in onze gemeenschapsruimte waar Tristen in het zonnetje werd gezet. Hij kreeg van de directeur van de school (Alex Otten) een cadeau uitgereikt. Tristen was er zichtbaar blij mee.

Voor alle kinderen en personeel was er een heerlijke tompouce met daarop het logo van de school en het getal 100. Alle kinderen waren blij verrast en de tompouces werden lekker opgegeten.
Jenaplanschool In de manne is verheugd dat het zo goed gaat met de school. De aanmeldingen bleven in 2008 achter en de school had nog maar 66 kinderen.

Nu de meeste mensen in Veendam weer weten dat de school goed staat aangeschreven en ook de onderwijsinspectie zeer tevreden is over onze schoolresultaten weten de mensen onze school weer te vinden. Het team van In de manne is blij met bovenstaande ontwikkelingen en heeft alle vertrouwen in de toekomst. Ouders die in onze school geïnteresseerd zijn kunnen altijd voor een rondleiding en voorlichting bij ons terecht.