Sport

Zaalvoetbal in Veendam



ZAALVOETBAL - In de hoofdklasse blijft Ucarcars het goed doen, want ook nu werd er gewonnen van O.G. Team met 5-2. TTK verloor van Xelvin met 5-2.

In de overgangsklasse werden drie wedstrijden gespeeld en is alleen de tweede plaats nog belangrijk voor promotie, want Visser staat een straatlengte voor. Van Ringh G/S, Meijer en Pizza Mamma Mia strijden om plaats twee. Meijer speelde tegen Glasgarage en stond met 3-0 achter en kwam sterk terug: 3-3. Sandra's hairstudio won van QB met 9-3.Visser Chauffeurs liet Van Ringh alle hoeken van de zaal zien en won met 18-0. Met negen doelpunten van Hateboer.

De eersteklasse blijft spannend. PPR won van Beste Hypotheek met 5-2 en blijft zo in het zicht van Sport-Inn. Euromail won met 12-2 van Broekema waar v/d Veen vijf maal scoorde.

In de tweedeklasse gaat het tussen vier teams die kans hebben op promotie. De topper tussen PPR en Prins Elektro werd 5-5 en Rainbow Events won met 6-0 van Avebe en Draaier speelde niet. FC Titanium verloor met 7-2 van BMC.

In de derdeklasse boekte Glasgarage 2 een moeilijke overwinning op Buurke bestrating en blijft nog zicht houden op het kampioenschap: 4-2. Vireau bloemen blijft het goed doen, want ook nu werd er gewonnen. Warmteservice werd met 7-1 verslagen. Team 49' ers won van Schuur G/V met 6-2 en van Beusekom was op schot door vijf keer te scoren. ZTK won met 8-5 van Van Ringh G/S 2, dat helemaal van slag is de laatste weken.